Aulis, auliimpi, TumpSu


Onko ehkä maailman söpöin koissu! Se on niin pieni pentu että sen täytyy välillä vielä huilata kesken leikin. Aulis tuli meille kylään ja hurmasi kaikki. Paitsi ehkä kissan.Auliskin hurmaantui, kaikenlaisiin virkattuihin asioihin, ymmärtäähän sen. Piti siis tehdä Auliille oma luu, jota saa järsiä ja raadella. Muistin juuri että Novitassa (kesä 2012) oli ollut luuohje, ja ihme kyllä löytyi kerralla sekä lehti että lankaa että koukku. Ja huomaatte varmaan että Aulis tyktyktykkää.
 

Piti vielä saada tehdä jotain hauskaa kiharakorvaiselle tyypille. Virkkasin tällaisen hihnan, ihan vaan seittemästä veljeksestä, ja sitten pari palleroa koristimeksi. Siitä se ei ehkä ihan niin paljoa piitannut, mutta onpahan tyylikäs ulkoillessa.

 

Kommentit

 1. Liian söpö! Apua! Ja aika viehkoja noi virkatut asiatkin.

  VastaaPoista
 2. Apuah! Aivan sairaaaaan hurmaava olento! Ihku Aulis! <3 Ja Hänelle tehdyt tuotteet tietty myös oikein trendikkäitä! T. Sanna R.

  VastaaPoista
 3. Mä kattelen koiran sijaan tota hihnaa, kauhee homma sulla ollu siinä. Ketjusilmukoihin virkkaaminen ei oo musta niin älyttömän hauskaa. Onneks tais olla aika paksu lanka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan seiskaveikkaa, pari kerrosta sitä, musta sitä on kiva tehdä kun se on niin yksinkertaista.... :)

   Poista
 4. Mikä hurrrmaava katse!

  VastaaPoista
 5. Siis edellinen kommentti oli M:ltä

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit