Yks murheiden mattoNo ei nyt murheiden sillä tavalla, että olihan tää kiva virkata. Kultainen koukku ja kaikki, lähemmän neljä kiloa ontelokudetta ja valtavat rannevoimat. Mutta sitten. Se valmistui ja yhtäkkiä sen reunat onkin ihan liian...... isot. Tai mitä nyt onkaan, mutta ne reunat menevät tuolla lailla ryttyyn, niin onko kiva, onko?! 
Kissa tietysti mielellään kynsii tätä mattoa, joten ehkei se ihan hukkaan mennyt. Ja kuvio on suht ok tuossa keskellä, vaikka taisin mokailla jossain vaiheessa. En tiedä uskallanko lähteä tähän enää toiste. (Ohje on Kauhavan kangasaitan Aura-matto. En syytä sitä, paitsi tietysti ihan vähän.)

Ja on siinä kiva makoilla myös Jahjan mielestä. Onneks.

Kommentit

 1. No kuule, nyt voidaan ihan yhdessä syyttää ohjetta. Alkaa nimittäin näyttää siltä, että siinä on oikeasti vika. Mun mattohan muodostui reilu vuosi sitten ihan samanlaiseksi. JA juuri eilen kaveri pähkäili samaisen ohjeen ja samaisen lepatuksen kanssa. Huh huh, tätä pitää tutkia...

  VastaaPoista
 2. Oho! No nyt kuulostaa jo siltä, että niin sen täytyy olla! Kun vaan ois vähän vähemmän hommaa niin tekisin uuden ja tarkkailisin. On vähän vaikea hahmottaa kun se epämääräinen mattokasa on sylissä vaan, pitäis kokeilla aina välillä lattialle. Kiitos rohkaisevasta tiedosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli siis mun vastaus mutta olin jollain eri tilillä kirjautunut....

   Poista
 3. Väri on kuitenkin hieno ja ihanat L & M <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit