TumpSu uskaltautuu lapaskuvauksiin pihamaalle: syyslapaset


Kaunista syysilmaa ja -sunnuntaita kaikille. Mulle tuli jo pieni paniikki, kun tajusin, että kohtahan nämä upeat ruskapuut on varistaneet kaikki lehtensä, enkä mä ole saanut kuvattua mitään niiden loistossa. On nimittäin kesken ehkä noin kakskymmentä eri neulomusta, mutta mikään ei vaan valmistu, kun tartun jo johonkin toiseen. Mutta nyt, onneks ehdin! Pari lehteä vielä roikkuu jossain, suurin osa kylläkin lojuu maassa.


Tässä on Novitan Joki-langasta neulotut tumput. Kuten huomata saattaa, väri vaihtuu melko radikaalistikin yhden kerän aikana. On ainakin syksyiset, jos ei muuta. Joki on sataprosenttista villaa. Ehkä voisi jotkut huovutettavatkin joskus tehhä. Palmikko piti tulla ihan kämmenselän reunaan, mutta tämä nyt oli kokeilu...


Nämä toiset lapaset on Sirdarin Folksong-lankaa, kahta eriväristä virkattuna vitosen koukulla. Lämpimät ovat ne. Haravoidessa voi tulla kuuma, jos nimittäin haravoi oikeasti eikä vain näin poseerausmielessä. Suosittelen kaikille lapasten virkkaamista, se on helppoa ja nopsaakin isoilla koukkusilla. Mitä tahansa teettekin, naatiskelkaa!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit