Exploration Station



Moi taas. Mun suosikkisuunnittelijan Westknitsin huivi nimeltä Exploration Station on tässä. Olen jo pitkään halunnut sen neuloa, ja nyt tammi-helmikuussa tartuin neljään aika makeaan lankaan ja tein sen. Ensin oli tuo violetti (Hedgehog Fibres Velvet) ja valkoinen (Hhf Teacup) ja pinkki (Hhf Jelly). Oli tarkoitus hommata jokin hillitty vaalea liila neljänneksi väriksi, mutta kävi näin: Olin ystäväni Anne Teen kanssa Snurressa Helsingissä briossineulekurssilla yksi keskiviikkoilta tammikuussa, valitsin siinä lankoja ja löysinkin vaikka mitä vaihtoehtoja, mutta yhtäkkiä tämä neonkeltainen eli väri nimeltä Highlighter alkoi puhutella minua, ja kurssilaisten kannustuksien saattelemana päädyin siihen. Vierastin aluksi kovasti tätä kasariväriyhdostelmää, mutta jotenkin sitten alkoi silmä tottua, ja nyt tykkään siitä kovasti.


Tässä alakuvassa näkyy nuoeri osiot parhaiten. Ensin tulee muutama toispuoleinen raita eri väreillä, sitten briossia eli kaksiväristä patenttia (pinkki-valko) ja vielä pari erilaista raita- ja/tai pintaneuletta ennen loppuväkäsiä eli chevroneita. Hedgehog Fibres eli siililanka on ihanaa neulottavaa sekä väriensä että tuntunsa puolesta. Tekisi mieli tehdä toinenkin... Tosin nyt on menossa saman suunnittelijan samantyyppinen huivi nimeltä Holey Chevrons, jonka kanssa palaan pian asiaan. Hauskaa hiihtolomaa kaikille joilla sellainen on, ja upeaa työhön ja kouluun paluuta niille, joille se huomenna taas koittaa. Bisous bisous!



Kommentit

  1. Oi et on upee! Superhienot just noi värit!

    VastaaPoista
  2. On kyllä upea, tulee heti kevät mieleen. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun liityit :) Käynkin heti Aurinkokujalla!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit