Vuoden ekat

 

Uusi vuosi, ikivanhat harrastukset. Mutta parhaat harrastukset, joten aion pysytellä niissä tänäkin vuonna. Ja luvata, että jos ei muuta, laitan ainakin kuvia tänne lokiin, joka on ollut kovin autio viime aikoina. Silti se toivotti tervetulleeksi ihan lämpimästi, vaikka on tehnyt kaikenlaisia päivityksiä sun muita nykyaikaisia asioita.

Tässä on mun vuoden 2017 ensimmäinen valmistunut neuletyö. Muistaakseni. Juu, on se, koska viime vuoden puolella aloitetuista ei pidetä. Tällainen uusi upea Laine-niminen neulelehti ilmestyi juuri ennen joulua ja on nyt kaikkien neuleihmisten huulilla ja puikoilla ja varmaankin yöpöydällä myös, jos sattuu herämään keskellä yötä. Minäkin olen ihastellut ja kaavaillut monia juttuja sieltä, mutta ensimmäiseksi otin Siv-nimiset sukat listalle, kun sattui olemaan sopivaa lankaa. Eli Väinämöistä värissä Mango. (Ihan mangon värinen! Jos olen joskus nähnyt oikean mangon? Tietääkseni kyllä, tai en ole varma, eikö siinä ole vähän vihreääkin? Ehkä raakana.)

Suunnittelija on Heidi Alander. Aika kivat. Hauska kuvio, mutta sen verran hankala, että en ehtinyt oppia sitä vielä ulkoa. Ohuet, mahtuu kenkiin siis. 

Hyvää neulevuotta kaikille. Ja muutenkin.


Kommentit

  1. Tosi kauniit ja juu, kyllä kypsän mangon väriset ovat :)
    Kiva, kun olet taas takaisin, onkin ollut jo i k ä v ä <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit