PampulamaailmasJännästi on käynyt niin että oon ihan pampuloissani, oon virkannut niitä hulluna. Ei tässä lainkaan oo kaikki, mutta vähän ruskeeta sarjaa ja sit yks versio jossa on kukkanen ja nappinen. Ei ees kovin tyylikäs mutku oon niin hätänen niin piti pistää kaikki tuohon yhteen ja samaan pampuun.

Mutta tilanne on tämä, että nää pienet virkkausasiat on todella käteviä jos on jotenkin päätynyt tällaiseen tilanteeseen, ja miksei ois: LANKOJA ON JOKA PUOLELLA, erilaisia pussukoita ja kangaskasseja ja nyssäköitä täynnä jämälankoja tai sitten jotain TOSI HALPOJA jotka on ollut pakko ostaa tehtaanmyymälästä ja joista saa just jonkun tosi kivan BOLERON. Erilaisia vilotteja on viisitoista sävyä ja etenkin vihreitä, koska se on ehkä jonkun lempiväri. Sitten ihminen alkaa kutoon lapasia jämälangoista ja saa just ekan valmiiksi ja tajuaa että eihän näistä tuu toista millään. Sitten alkaa olla myös niitä nyssäköitä joissa on yksittäisiä lapasia ja sukkia ja villatakin kappaleita eikä ihminen tiedä mitä niillä tekee.

Niin että pampulat ja pienet hiiret on hyvä keino päästä eroon niistä pienistä keränlopuista EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI: sopii niille joilla ei hermot tahi aika riitä mihinkään isoon.

Kommentit

 1. Olet ihmeellinen Salla - ihanaa käsialaa kaikilla tavoilla! T. johanna p.

  VastaaPoista
 2. Sulkkua ja lutusta, nämä sun virkkuuhommat. Maailmassa ei voi koskaan olla liikaa tämmöistä!
  T. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitti! Suomi-lapsut on vielä vaiheessa, mutta työn alla.... :)

   Poista
  2. Paitsi että nyt en tiedäkään kuka Anu puhuu :) Mut silti.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit