Keri-pura


Kumpi on ennen ja kumpi jälkeen? Ette ikinä arvaa. Olen nimittäin harrastanut kuvamanipulaatiota ja sijoittanut ne ihan väärin päin.

Ostin vihdoin ison kasan tällaista matonkudelankaa. On pitänyt kokeilla jo vuosia, ainakin yksi vuosi, niin jospa nyt. Keriminen on musta ihanaa puuhaa mutta se vaatis melkeinpä seuraa. Ompeluseuraa. Sellaista niin kuin ennen vanhaan eli vanhoina hyvinä aikoina. Kun kokoonnuttiin ja neulottiin ja virkattiin ja huovutettiin ja syötiin ja juteltiin ja opetettiin alkuun sellaiset jotka eivät olleet hetkeen koskeneet puikkoihin tai ehkä ikinä. Esim Unkarissa ei opeteta lapsia kutomaan koulussa. Lain! Epäreilua. Tai ei ainakaan ennen vanhaan, jospa ne nyt oisivat viisastuneet, tietääkö kenkään?

Ja toi kori sitten ihan vikaks kuvaks. Oli pakko päästä heti virkkaamaan, toisin sanoen heti autossa kun olin tullut lankakaupasta. Joten en sitten sillä lailla mitään ohjetta ehtinyt siinä ajatella. Pitänee etsiä jostain, en tiedä onko tuo pylvästys just parasta tähän. Oisko jollakulla ajatusta?

Kommentit

 1. Suosittelen kiinteitä silmukoita! :) Tulee napakampi ja pysyy paremmin kasassa, varsinkin, mitä isomman tekee! :)

  -Emma

  VastaaPoista
 2. Trikoota täälläkin :)
  Suuri Käsityö kyllä tarjoaa aika monenlaista pikkukorin ohjetta. Mut sujuu se näköjään ilman ohjettakin toisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää ny tutustua tähän alueeseen. Mattokin ois kiva..

   Poista
 3. Lisäsin pallukkakoreihin ohjeen! Aika kätevä laittaa tolleen kuvana, joten vois lisäillä enemmänkin ohjeita joutessaan...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit