Jes, marraskuu on mennyttä

 
Hei vaan uskolliset lukijat. Olen ollut lamaantunut, paniikissa ja ahdistunut, enkä siksi ole saanut yhtään mitään tänne, vaikka päivä, viikko ja ehkä jopa kuukausikin on kulunut. En ymmärrä. Olen kyllä heilutellut ja koukutellut, mutta kaikkia samoja juttuja eikä mitään uutta superbia. Myyjäisiin on enää kuusi päivää, ja senkin suhteen olen ihan lamaannoksissa. Mut ehkä se taas tästä. (Tällainen lause kuuluu sanoa aina niin ei jää epätoivoinen olo.)

Kuvassa parit tämän aikakauden sukat. Nuo mustat on ne Annikan voittamat taannoisessa kilipailussa. Sorry, lainasin niitä vähän... Saat ne hetimiten!

Kommentit

 1. Jo meinasinkin laittaa tänne huhuiluviestiä, että oletko hukkunut sukkien ja lapasten alle. Mutta työn touhussa siis.
  Ottaisitkos sukkaset mukaan vaikka huomenna, voisin piipahtaa hakemaan, kun houkuttelevat niin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, luulin jo vastanneeni mutta ehkä näin vain unta... Ei törmätty jos kävit, harmi. Mut ootko mahdollisesti tulossa sinne Annan markkinoille?

   Poista
 2. En päässytkään käymään, kun auto kiukutteli. Olen tietysti tulossa markkinoille moikkaamaan :) (jollei mahatauti selätä). Nähdään siellä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit