Vähän kaikkee

Holahola! Olen ollut ihan ihmeissäni, kun ei ole mitään mittavaa projektia meneillään. Olen selaillut käsityölehtiä mutta ei oikein mikään inspaa niin kovasti. Tällaisia lapsuja aloin sitten ihan sattumalta, kun halusin kokeilla tuota siksakkikuviota. Ohje on uudesta Novitasta (1/2013). Siinä oli Usva-lankaa mutta nämä on Seitsemästä veljeksestä ja Rosesta. Siksakki oli ihan hauskaa,, mutta näistä lapasista tuli hurjan pitkät ja paksut, en tiedä mitä niille mahtaa tapahtua. Tarttisko joku pilkkihanskoja?


Tein noita lapsuja esimerkiksi hiihtoloman käsityöpiiritapaamisessa. Unohdin ikävyys kyllä kameran kotiin, ja puhelimen kuvista tuli huonoja. Oli kivaa kuitenkin, selailtiin ohjeita, lehtiä, lankoja, ja kolme meistä virkkasi tyylikkään tai minun tapaukssessani super-epätyylikkään orvokin. En tajua miten osasinkin. Ehkä parempi että kuva on julkaisukelvoton.
Vielä yhden villiksen tein. Pitäisikö ehkä kuitenkin tehdä vielä itselle?

IHANAA HIIHTISTÄ JA KAIKKEA SEN TYYPPISTÄ KAIKILLE!

Kommentit

 1. Ihanat! Mun pitäis varmaan kaivaa lapasohjeet esiin, kun en oleniitä itään aikaan tehnyt. Tuo saksakki lienee helppo?
  Noin paidat on ihania! Miellä menisi juuri samanlainen sarja:)!
  Kaunista kevättalvea teille!

  VastaaPoista
 2. Jopas jäi kirjoitusverrheitä! Padilla kirjoittaessa välilyönnit jää usein pois ja oikolukuohjelma arpoo sanoja mielensä mukaan:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää hiihtistä teille! En yhtään huomannut virheitä ennen kuin uudestaan luin huolella. Nykyajan laitteet! Siksakki on helppo, reunoilla lisätään ja keskellä kavennetaan. Esim. kymmenellä silmukalla kierros menisi näin: lisää 1s, neulo 8s, neulo 3s yhteen, neulo 8s, lisää 1s, neulo 1s, neulo 8s, neulo 3s yhteen, neulo 8s, lisää 1, neulo 1s. Ja sitten yksi pelkkä oikea kierros. Kuulostaa pahalta näin mutta kun kerran tekee niin kyl se siitä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä Auliksellekin pitäis saada ensi talveksi joku pikku villis :) Ainakin Saimalle!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit