Virkkuuviikonloppu, osa 1

Tällaisen hurmaavan nuorenmiehen uudet lapaset ja villasukat aloittivat eeppisen neule- ynnä virkkausviikonlopun kaukana kaukana täältä, romanttisessa, huurteisen pakkasmaisessa mökkiympäristössä. 
Seitsemän naisihmistä ja yksi Toivo-vauva pakkasivat hurjat määrät toppaa ja villaa, ruokaa ja herkkuja, lankaa ja matonkudetta, ja lähtivät virkkamaan yhdessä, kerrankin rauhassa.

Sekä Lahden että Porvoon Alestalot tienasivat suuria summia viime perjantaina, kun teimme yltiöpäisiä ontelukudekauppoja. Puhutaan useista useista kiloista. Niitä kerittiin ilolla. Eräät eivät kerineet mutta huomasivat, että olisi kannattanut...... Kävivät ne kasat onneksi lapsenviihdykkeeksi.

Tuotannossa oli mattoja...

...villapaidan hihaa...


...pipon kulmaa...
...jälleen mattoa...
ja hurmaavaa torkkupeittoa.

Tässä pipo, koska -22 astetta pakkasta! Kaksi ryhmämme rohkelikkoa kävi avannossa. Hrrrrrr! Itse en kuulunut tähän joukkoon, vaan askartelin tätä pipoa.


Ehkä viikonlopun söpöin hifistelylaite, kerroslukumittari! Possu! Ja todettu käytännössä, että se on äärettömän kätevä: Mattoa varsinkin kun virkkaa, ei voi millään pysyä kärryllä kerroksista. Valmentaja voi sitten klikata kerrokset ja tsempata muutenkin erilaisin kannustushuudoin. Seuraava askel on sekuntikello, ja aina uuden maton kohdalla voi parantaa kerrosaikoja, se lisää jännitystä kummasti.


Talventörröttäjien keralla sanon hei ja palaan pian. Part two on jo kulman takana!Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit