Joululahjapostaus part 2


Joulu on kiva.

Joululahjaksi voi tehdä esim sukkia. Kuten mä tein kahdelle kummipojalle. Toiset on luullakseni suht sopivat, mutta nuo kirkkaamman vihreät, niistä tuli isot kuin kalastussaappaat. Oho! Onneksi poika itse tepasteli niillä tyytyväisenä. Mut hei: liian isot vai liian pienet? Ei purista ainakaan.

Tässä on Novitan Lehto-langasta torkkupeitto. Olin vähän hukassa silmukkamäärien suhteen enkä löytänyt mitään järjellistä ohjetta. Käsityömessuilla bongattiin tämäntapainen, ja hatariin muistikuviin oli luottaminen. Lehto on kyllä miellyttävän pehmoa ja nopeatekoista. Kokeilen ehkä toisenkin.Ja sitten! Laksitsia. Nämä on samanlaiset kuin eräät oranssit tuossa hiljan eli Korsi-mallia. Ja Madelinetosh-lankaa. Saivat ihastuneet vastaanoton, mutta samaan aikaan iski hillitön Lakrisal-himo. Huh, eikä Salekaan ollut enää auki. Tuskaa. Lakritsi!


Madelinetosh piileskelee näissä smoothie-tumpuissa myös. Niissä on kolmea eri lankaa, kun ei ollut enää just sitä yhtä maailman upeimman väristä enää kuin vähän. Mutta erivärinen varsi on oikeastaan aika jees. Ainaoikeaa on se, varsi siis, sekä koko kädenselkä.Ja arvatkaas mitä!? Sain lahjaksi tällaisia upeita seitinohuita ja ihanan keväisiä lankoja. Aloitin heti. Kyllä joulu on sentäs joulu.Kommentit

Suositut tekstit