Villasukkapäivitys

 Hei vaan, blogey. Olen ollut oikea laiskamato enkä ole saanut aikaiseksi kuvata neulomuksia, vaikka niitä on kyllä tullut valmiiksi montakin tässä tammikuun aikana. Esimerkiksi sukkia. Olen pitkään katsellut tätä Soulmates-sukkamallia, koska se on niin kaunis.
Ostin ohjeen jokin aika sitten ja juuri äsken sain toisenkin sukan pääteltyä. Kuvio on helppo, mutta sen verran seurattava, ettei oikein seurusteluneuleesta käy. Tein parin erheet ekan sukkaan juuri siksi, joten joudun ehkä pitämään nämä sukat itse... Lanka on Väinämöistä värissä kanerva.Näissä sukissa malli on tosi perus, mutta tämä lanka! Madelinetoshin Tosh DK:ta, joka tuntuu neuloessa siltä, että ihminen olisi jossain kaunessalongissa käsihieronnassa ja hyperkallista voidetta sen jälkeen siveltäisiin iholle. Ehkä unisukiksi siis, niin saa kaiken irti tuosta tunnusta. 

Lopuksi vielä kahdet raitasukat Seitsemästä veljeksestä Yksille isälle ja pojalle, jotka ovat kaivanneet villasukkia pakkassäillä. Toivottavasti lämmittävät. Sain aika hyvin käytettyä varastoja näihin, se oli hyvä juttu. Kuten neulominen aina on! Kannattaa kokeilla :)

Kommentit

Suositut tekstit