Pienten säärten lämmittimet
Heissuliveissuli. Oli pakko tehdä jotain muuta välillä kuin pampuloita...... Ensin aloitin nuo nappisäärystimet, tai siis niistä piti tulla lapaset mutta lanka ei ollut myötäinen (ruusumohairia) niin ajattelin tehdä säärystimet babylle. Mutta sitten niistä tulikin liian isot. Ehkä kaks-kolmevuotiselle. Joten piti tehdä sitten uudet, pienemmät. En oo kovin huippu kukkavirkkaaja, mutta sinnepäin, toverit, sinnepäin.


Napit on aika ihana asia. Nappirasia (riimi tahaton) mahtava tutkimuskohde.
Ja sitten se vaan kun ottaa kourallisen nappeja käteen ja antaa niiden mennä
sormien välissä. Napit = jees.Niin sellainen juttu, että mikä tossa helmineuleessa on kun se kiertyy omituisesti, ei pysy lainkaan suorassa? En ole aiemmin havainnut tällaista outoutta. Onko tää vain sukkapuikkoilmiö?


Ja tää kuva on ihan vaan siks kun noi kultakengät on niin makeet.

Kommentit

 1. Baby <3 Ja mäki haluun tollaset säärystimet! T:Emma

  VastaaPoista
 2. säihkysääri <3

  Ellu

  VastaaPoista
 3. Vauva ja säärystimet on ihanat! Ruusuiset on söpöt! Tykkään kyllä noista nappisistakin!
  K

  VastaaPoista
 4. Oon kyllä ihan samaa mieltä, et napit on niin kivoja. Ovat myös toisinaan aika tyyriitä. Kerran nappikaupassa keräilin nappeja kuin karkkeja ja pussinpohjallisen hinnaksi tuli 25 egee. Sittemmin olen irrotellut nappeja roskiin menevistä rääsyistä...
  Ihana idea noi napit säärystimissä!

  VastaaPoista
 5. Taas jotain ihanan söpöö, ja tuo lapsi kuvissa on syötävän ihana. Malttamattomana odotan, mitä kivaa taas kohtpuoleen tulee tänne... Nää "nappikset" ja "kukkikset" on namit.

  Kata

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit