Rakas päiväkirja,


anteeksi etten ole kirjoittanut hetkeen. Olen tehnyt töitä, ollut ihmeissäni ja tehnyt myös kaikenlaista epämääräistä tässä jännittäessäni pöllökisan ratkeamista. Kohta tulee vielä pidempi tauko (kuinka kestän!), koska lähden ulkomaahan. Olen miettinyt kovasti, mitä virkkuuta voisin ottaa mukaan, mikä sopisi altaan äärelle. Ja entäs lentokone sitten! Saako sinne viedä mitään puikkoa tai koukkua? Luulisi että kympin virkkuukoukku olisi suht vaaraton. Ja pelottaa myös se lentäminen.

Ajattelin myös kertoa viimeaikaisista käsityökokemuksista. Muutama viikko sitten olin vanhassa kotikaupungissani hurmaavassa neulekahvilassa. Siellä oli ehkä noin 15 neulojaa ja virkkaajaa. Olin ihan yksinäinen ja ensin pelotti mennä sinne, mutta rohkaisin mieleni, ja siellä oli vallan mukavaa. Sellaisia pitäisi olla enemmänkin. Voisin perustaa, mutta tahtoisin vain istua ja tehdä työtä, en järjestää ja puuhata. Tai ehkä sittenkin, en tiedä.

Toinen, vielä hurmaavampi, ikimuistoinen hetki oli viime viikonloppuna, kun istuin samalla sohvalla kymmenvuotiaan kummityttöni kanssa, ja siinä me neulottiin eli kudottiin molemmat. Oi. 

Tässä on nyt muutama tekele. Kaikki ovat keskeneräisiä, koska olen ollut niin hermostunut etten pysty saattamaan mitään loppuun. Ehkä pian.


Palkintopöllö valmistumassa...
Yks kori vaan
Kevään trendi- ja minipöllö
Yhdet puolilapsut ja vihreäiset,
mutta en mitenkään osaa päättää,
minkävärisen reunasysteemin teen

P.S. Oliko pikkasen tyylikäs virkkausilta Kolme miestä ja tyttö -sarjassa tällä viikolla?
 P.S.S. Oli.

Kommentit

  1. Nautinnollista matkaa teille! Ja kohtuudella niitä käsitöitä mukaan. Tarkoitus on nähdä koukkua kauemmas, vai mitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Just ajattelin, että mitäs jos oon niin radikaali etten ota mitään! Hui. Mietin vielä.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit