Kesä!

 


It's summer all right!

Kesälaitumilla kirmailevat kaikki lapsukaiset niin somasti eikä kukaan tappele yhtään ja on niin siistiäkin ja nurmikolla millin sänki ja aurinko helottaa täysillä, niin on ihmisellä hyvää aikaa tehdä pari kesäkoria ja -tyyppiä. Tosin tuo ihana sininen pehmoötökkä on mun äitienpäivälahja, hieno kun mikä! Mutta meloninvärinen mummeli on uutta kesämummojen aaltoa, niitä aion tehdä tässä taas kun tilkuilta ehdin.

Ja korit kans, kaksinkertaista miamia. En tiiä vielä mitä niillä teen, mutta ne on niin pirteitä, ja pirteys on monasti jotenkin tavoiteltava ominaisuus täs elämässä.

 
 

P.S. Ehkä ihan vähän juksasin.

Kommentit

 1. Ai kun kivan raikkaita koreja! Toimii tosi hyvin. Mä en oo uskaltanut tehdä raidallisia, kun ne on joskus vähän tyhmän näköisiä. Mut toi joka kierroksella vaihtuva väri on tosi jees ja valkoinen värin kaverina...kesäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se värinvaihtokohta aina vähän outo, mut menettelee näissä ihan ookoosti.

   Poista
 2. Pinkki-valkoisen korin inspiraatio Pentikiltä? Juuri ihailin niiden raikkautta kaupassa. Kiitos E:n mummosta! On juuri passeli pieneen käteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvinkin! Näin vaan jossain mainoksessa, ja sit oli tehtävä. Eilen vasta näin livenä sen Pentikin korin, se olikin yllättävän kovaa matskua.

   Piti laittaa vielä kulkunen tai joku helisevä juttu sinne mummoon, mut en löytänyt... Onnea yks-veelle edelleen!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit