TumpSu goes Jkl ft. Tiuhti & Viuhti


Tumput Suorina on lähtenyt retkelle Keski-Suomeen. Onneksi blogeyn voi ottaa matkalle mukaan. Majapaikassamme asuu kaksi marsunpoikasta, Tiuhti ja Viuhti, suloiset pienet marsutytöt. Niillä on söpöt riippumatot loikoilua varten, mutta ne ehdottomasti tarvitsevat pehmeän (ja pestävän) pesän.

Näppärinä tyttöinä me, minä ja marsujen ihmisäiti, etsimme parit vaatekappaleet materaaliksi. Vaalea kude on entisessä elämässään ollut nimeltä mainitsemattoman ranskalaisen herrasmiehen lahjoittama ylellinen oloasu. Raitapöksyt muuten vaan hurmaavat.

Sitten ei kun sakset käteen, pelihousut revitään kaistaleiksi ja kääritään keräksi, ja koukku heilumaan.

Tällainen siitä tuli. Raitapöksyt avaukseen ja ylellisellä oloasulla kohti maalia. Pesässä on hyvä olla vähän kaulaa, jotta turvallisuuden tuntu on taattu. Pieni vaaleanpuna- nenäinen asukas, Tiuhti, testaa uutta mössykkää. Mukavan turvallinen tunnelma, kivasti ylettyy kuitenkin tuoreheinän kimppuun.
 


Ja tässä kummityttöni Viuhti Maria, joka on hyvin kotiutunut, kuten ei-yhtään-pelokkaasta katseesta voi päätellä. Veikkaanpa, että mössykästä tulee marsukaisten uusi lempipaikka.

Ei sinun marsunpoika tarvitse muuta kuin suojaa ja unta rauhoittavaa
Sun onnenpihdit on mun ylitse käyneet
omaksi onneksi.
Inis

Posted by Picasa

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit