Hello Kitty puutarhamaisemissa


Tervetuloa sivistyneille kahvikutsuille Hello Kittyn eli tuttavallisemmin Heloukitin kanssa. Näillä kahveilla juodaan maitokahvia ja syödään ylellisiä minimuffineita. Teemaväri on vaaleanpunainen. Kaikenlainen balleriinamaisuus vastaanotetaan ilolla.



Tässä talossa asuu yksi äärimmäisen fanaattinen Heloukiti-fani. Hän syö vain Heloukiti-lautasilta Heloukiti-ruokaa, istuu Heloukiti-nojatuolissa ja nukkuu Heloukiti-nokosia... Hänen kolmetoistavuotias serkkunsa totesi viisaasti: "Meillä on kaikilla ollut tuo vaihe." Olen silti hieman ymmälläni tästä Heloukitin kaikenkattavuudesta. Suurin toive on päästä Heloukiti-kauppaan ostamaan Heloukiti-maailma. Heti huomenna.

Piti sitten edes virkata yksi lanka-Heloukiti. Balleriina-asussa. Ohje löytyy Ravelrystä, täältä. En aivan tajunnut kaikkia ohjeita, esim sitä, että pää ja jalat olisi pitänyt tehdä tasona?!? En tehnyt. Samoin nuo hameen röyhelöt kehittelin itse, kun ohje meni ymmärrykseni yli. Mut tulihan siitä aika soma. Kuninkaallinen assistenttini Ellu teki kaiken ompelutyön, yksityiskohdat, silmät, yhdistämisen. Kiitos hänelle siitä, sillä jos minä olisin ommellut, kisuparka näyttäisi joltain ankealta otukselta.



Se on onnellinen pieni kissaystävä.

                    

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit