Messumenoa

Hip hei! Ihan kivat semmoset pikku messut oli tuolla Tampereella. Oikeestaan aika isot ja valtavat ja niin hurjat, että pieni plokkaaja melkein eksyi. Pohjoismaiden suurimmat kädentaitomessut. Oli askartelua ja kankaita, mutta ennen kaikkea lankaa. Sydän <3 Vähän ehkä saattoi mennä sekaisin siinä. Onneks ulla oli hyvä seurue, joka sekä kannusti että hillitsi toisiaan ja itseään. Mielestäni olin suht maltillinen hankinnoissani, mutta silti sen verran tarttui mukaan, että saa tehdä kaikkea kivaa heti huomenna. Tai tänä iltana. Nyt.


Veera Välimäen Huivileikki-kirja on aika ehdoton. Upeita huiveja. Jos ei saa ihan heti aikaiseksi, voi selailla sitä uudestaan ja uudestaan.


Eiran langoista ostin viimeiset kolme turkoosia nappia, mutta väri ei tässä nyt näy . Ehkä sitten, kun ne joskus komeilevat valmiissa työssä. Tarkoitus olisi tehdä tuosta alemman kuvan tummemmasta Debbie Blissin Wilter Garden -langasta jotain, johon ne voisi laittaa. Pakko-ostos oli myös Madelinetosh Light lakritsijäätelön värisenä. Ja Succaplokilta puikkojen sortteeraamiseen hurjan kätevä robotti. Robotti on meinaan uusi pöllö, kuten messukaverini totesi.


Sit vielä Rowanin Fine Tweediä. Ah! Tuntu. Värit. Ostin kämmekkäitä varten kolme eri väriyhdistelmää sekä Titityystä että Kerästä, koska niistä löytyi toineen toistan hienompia värejä. Huh. Oli rankkaa. Mut mahtavaa.

Kommentit

  1. Vähän nyt meinasi kirjoittajalla lähteä geneerinen yksikön toinen persoona käsistä. Onneksi ässä puuttui!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit