Yks kuutamoyön kori


 Tiedättekste ton kuun, joka aina välillä möllöttää tuolla taivaalla? Yks ilta se on niin keltanen ja suuri että mä ajattelin että kohta se tippuu maahan, Mut ei se sitten tippunut.

Samoihin aikoihin virkkasin tällaista jättiläiskoria langoille, ettei niiden tarttis kyhjöttää kaikenlaisissa pussukoissa ja nyssäköissä ympäri taloa. Onneks olin hamstrannut Alestalon loppuunmyynnistä joskus pari vyyhtiä ontelokudetta, koska tähän menikin puolitoista.Ihan vaan kiinteillä silmukoilla, kasin koukulla. Käsikramppeja tuli kyllä moneen otteeseen, on se sen verran kovaa vääntöä. Mutta ihan mainio siitä tuli, kerrankin aikalailla sen näköinen kuin ajattelinkin. Harvoin tulee. Ei sinne tietty kaikki langat mahdu, mut onhan se alku...


Kommentit

  1. Hienon korin olet tehnyt. Olen tuollaisen ajatellut itsekin tehdä juuri samaan tarkoitukseen. Lohduttavaa, että toisillakin niitä lankoja on varastossa sen verran ettei ne koriin mahdu ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu, siihen mahtuu onneksi aika paljon... Pitää olla vaan ahkera että sais vähän pienemmäksi pinoa. Ihania virkkaushetkiä sulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit