Miehekkäitä sukkia muumipuistossaYllätin itsenikin ja menin tämän kauniin syyspäivän kunniaksi puistoon. Mukana oli lapsia ja eväitä ja villasukkia ja kamera.
Olen neulonut tässä lähimenneisyydessä kuten parastaikaakin miesmäisiä sukkia. Ja poikamaisia myös. Miehet on niin hankalia, kuten kaikki tietävät, ja parhaat sukkaohjeet on yleensä naisille. Nyt otin tällaisen kampanjan sen tähden sitten siis.


Raitasukat on teeteen Halla-lankaa, jota yritin ensin yhdistää sinisävyisten kanssa, mutta tulos oli aika kamala. Näillä raidoilla tuli ihan jees poks n. 7-vuotiaan sukka.Hämähäkkikeinu on puiston paras paikka. Siihen kun menee makaamaan selälleen ja laittaa silmät kiinni ja lapset antaa vauhtia, se se on vasta hauskaa. Mahasta ottaa. Aurinko paistaa silmäluomien läpi.
Sitten voi nostaa jalat kohti taivasta ja se se vasta hui onkin!

Hämiksessä olevat sukat on Väinämöisen Sportia, Myrskyä ja Keloa, koko 9 vee, perusmalli. Harmaat eli Savun väriset on muuten sileää, mutta tuollainen jostain napattu palmikko menee tuolla sivussa. Sportti on mahtavaa lankaa, ihanan tuntuista ja kauniin sävyisiä jokainen väri.


Upeaa lokakuuta kaikille ja jokaiselle. Pitäkää tumput suorina ja sukat kohti kattoa!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit