Socktoberin kunniaksi... säärystimet


Viime viikonloppuna, eikun edellisenä, olin synttärijuhlissa, ja sattui niin, että Lankamaailma oli sen verran lähellä, että joutui Saaran kanssa poikkeamaan. Raaskin pitkästä aikaa ostaa Noro-lankaa, kun se oli erikoistarjouksessa. Ostin Noro Kuryonia kaksi kerää. Säärien peittona on yhteensä 100 g villaa, mutta aika pitkät näistä silti tuli.

Eilen illalla, kun olin päivän aikana tehnyt vuorotellen jo neljää eri keskeneräistä työtä, istuin katsomaan hupailua, sen jälkeen rikosohjelmaa ja sitten vielä epäilyttävän romattista elokuvaa.... Ja tein nämä säärystimet. Aloitin ylhäältä, molemmilla langoilla 2 krs raidoittaen. Yhdeksän silmukkaa puikolla, nilkassa 9-9-8-8. Tein vuorotellen eriparisilla puikoilla kumpaakin säärystintä, jotta tietäisin, kuinka pitkät niistä voi tehdä. Ja kävi aika hyvin, tuli hyvän pituiset, ja lanka meni just jetsulleen niin ettei jäänyt edes puolta metriä. On ne vähän eriväriset, mutta hyvänväriset.


Testasin tänään näitä tuolla haravoimishommissa, ja hei, lämmitti kivasti. Liikaakin. Harvoin voi balleriinoissa haravoida, mut tänään oli sellainen päivä.

Nyt on Socktober, sukkakuu! Paras kk. Seuraavaksi jatkan jotain niistä sukista, joita mulla on puikoilla. Koska arvatkaa mitä, mulla on loma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentit

Suositut tekstit