Juhlat puikoilla, Party on my Needles


Hello heinäkuu! Ja kaikki. Aika osuva on mun mielestä nimi tällä huivilla. Party on my Needles. Olikin yhtä juhlaa sitä neuloa, tai niitä, oli pakko tehdä toinenkin heti perään. Juhlat on suunnitellut Joji Locatelli, malli löytyy Ravelrystä

Hassu juttu kävi tuon reunuksen kanssa tässä ensimmäisessä versiossa eli vihreässä. Tein olevinaan ohjeen mukaan, vaikka koko ajan ihmettelin ja katsoin ohjeesta moneen kertaa, näinkö tämä todella menee. Noh. Ei olisi mennyt, mutta menipä silti. Toisessa versiossa onnistuin lukemaan ohjeen oikein, kyllä siellä tosiaan sanottiin, että kolme silmukkaa tulee päätellä ennen seuraavaa pylpyrää. Mietin jo purkua, mutta onhan tuo rehevämpikin reunus ihan nasta.

Lankana tässä värikkäässä on Hedgehog Fibresin väri nimeltä Boombox, kontrastiväreinä saman puljun Jelly sekä Highliter. Tykkään näistä väreistä kyllä. Pilkkulangat on niin hotteja just nyt!Vihreässä mallissa pääväri on Manos del Uruguayn Finoa, superpehmeää. Kontrasteina sama Jelly kuin edellä ja Tosh Merino Lightin väri Esoteric.


 En ole vielä muuten edes sileyttänyt (ehkä typerin termi vähään aikaan) näitä kumpaakaan, muta nyt kun kerrankin tuli sopiva kuvausviilis, niin antaa mennä ihan vallan näin.

Joo, huiveja taas ja aina vaan.
Mutta kun ne vaan on niin kivoja!Kommentit

Suositut tekstit