Sukkia mökkilaiturilla


Siinä niitä ny on. Ja siinä. Muutamia sukkia, joita olen tässä kesän aikana tehnyt. Tuli jossain vaiheessa kolean kesäkuun aikana sellainen olo, että tarttee tehdä villasukkia ihan kunnon kasa. 


Näihin alapuolisiin kokeilin minulle uutta lankaa, Drachenwollea. Halusin yksinkertaista raitasukkaa, ja ihan hauskat niistä tuli. Isommat on hieman omituisen malliset näin ilman jalkaa, koska ne on tehty varpaista alkaen, eikä se kantapäämalli ole mulle vieläkään täysin kirkastunut. Mutta jalassa ihan hyvät :)


Vihreäiset on mun suosikkiväristä (=heinä) Väinämöistä, ja malli on Niina Laitisen Helmi. Niina Laitisella on hurjan paljon sukkamalleja Ravelryssä, monet ihan ilmaisia; kannattaa käydä katsomassa ja ihastumassa ja laittamassa korvan taakse ynnä puikoille. 


Parit nilkkamalliset pitää toki olla kans. Vaaleanpunasävyiset on ensimmäinen kosketukseni Lanitium ex Machina -merkkiseen lankaan, ja tosi hyvä sukkalanka se on. Vyyhdistä tuli nämä nilkkamalliset sekä ihan tavallisen kokoiset naisten sukat, ja lankaa riittää vielä minisukkiinkin.
Sini-kirjavat on jämälankain hyötykäyttöä, Väinämöistä.


Kauniita kesäöitä kaikille. Pitäkää villikset jalassa, ettei sammakko yllätä.

Kommentit

  1. Upeita sukkia, upea blogi. Ihan netin parhaimmistoa! Oot kyllä taitava!
    T:salainen ihailijas

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit