Alpakoita ja yks värikäs liivi


Käytiin tänään retkellä aika romanttisessa pienessä kylässä, Mathildedalissa, Salon ja Tammisaaren välimaastossa. Siellä on vanha ruukki, jonka tiloissa on kahvilaa sun muuta, mutta erityisesti alpakanvillakehräämö ja puoti.

Ensin kuvattiin hivenen vastahakoisen mallin kanssa tätä Parachutey-nimistä liiviä, jonka sain melkein pääteltyä automatkalla. Käytin siihen vain ja ainoastaan jämälankoja, Hedgehog Fibresia ja Tosh Merino Lightia, kaikista ihanista Westknits-projekteista. Ja saman hepun suunnittelema tämäkin on. Väriä oli yllin ja kyllin sylissä koko ajan sitä tehdessä. Vähän pidempi voisi olla tälle tytölle, mutta ehkä pikkusiskolle se on sopivampi. Tai sitten vain lisään pituutta muutaman sentin.
 Kehräämön puodissa oli kaikkia ihania juttuja alpakan villasta, ja tietysti lankaa :) Olen haaveillut sellaisista jättialpakkakeristä, joista neuloisin kahdenkympin puikoilla torkkupeiton... Ehkä ensi kerralla.


Tässä näitä supersuloisia päähenkilöitä. Matildassa on 26 alpakkaa keskellä kylää söpöilemässä. Ehkä meidänkin pihaan mahtuisi pari. Koska alpakanvilla on pehmeää ja upeaa kuin mikä.


Yksi vyyhti alpakkaa lähti mukaan, ja siitä on tulossa pipo. Mahtavan tuntuista käsissä, ihan kuin olisi jotain hoitavaa ja elvyttävää voidetta matkassa. Tuon mustan hienon ja uuden, käsin nikkaroidun lankalaatikon sain ihan vasta. Se on täydellinen säilytyspaikka mun aarteille.


Kommentit

  1. Ihana liivi siitä tulikin, ei puutu väriä tosiaan! Nyt vasta löysin blogiisi asti, jään seuraamaan myös tänne :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit