Dotted Rays - kesän ykköshuivi


Heissan. Lievitän tässä töidenalkamislevottomuutta kirjoittelemalla viimein näistä tän kesän ykköshuiveista. Olen, oho, tehnyt niitä jo neljä. Ensimmäisestä tosin ei ole kuvia, kun se meni niin nopsasti synttärilahjaksi. 

Malli on Dotted Rays, tietysti Westknits-guruni käsialaa. Vaihtelua voi tehdä tähän malliin vaikka kuinka, siksikin erinomainen. Huivi lähtee tuosta ihan pienimmäisestä vaaleasta säteestä heti pinkin päädyn vieressä, alakuvasta katsoen siis. Sitten vain säde kerrallaan se kasvaa, niin leveäksi kuin tahtoo ja tohtii. Värejä voi vaihdella omantunnon mukaan.Lankana näissä on Hedgehog Fibres, sekä Skinnyä että Sockia. Tuo musta, Graphiteko se oli sävyltään, päästi väriä ihan hulluna, oli kädet ihan mustat aina sitä neuloessa, mutta mulle vakuutettiin luotettavalta taholta, että ongelma poistuu liottaessa kyllä. Harmaasävyinen on tehty ilman väliraitoja. Oli jotenkin outoa neuloa näin hillittyjä värejä, mutta ehkä rauhoittavaakin. 


Sitten on yksi yksivärinen. Tämä Tosh Merino Light -lanka värissä Esoteric on ollut pitkään mun suosikkilanka, tuo sävy on niiiiin kaunis mielestäni, että sitä oli ilo neuloa ihan yksivärisenäkin, vaikka yleensä kaipaan vaihtelua väreihin. Se on ihanan pehmo. Väri sopii Miinalle erityisen hyvin, ja Linnanmäellä oli tarpeen aina toisinaan kääriytyä huivin syvyyksiin. Ah! Vaikka itse sanonkin.Kohta alkaa koulu, ja joillakuilla on jo alkanutkin. Ahkeruutta opinteille ja pehmeyttä asusteisiin. Toivoo mä.

Kommentit

Suositut tekstit