Neulo nopeammin, talvi on tulossa!

Sukat kokoa nais, lanka Väinämöinen Sport, väri Klovni

Todellakin. Talvi yllättää aina neulojan, vaikka kuinka olisi aloittanut jo tammikuussa seuraavat joulusukat. Luonnonlaki. No, ei se mitään. Vielä ehtii. Ainakin jos tekee monta projektia yhtaikaa, eikö se tavallaan nopeuta niitä kaikkia? Sellaista logiikkaa ajattelin noudattaa.


Yleensä tarkoitus on tietenkin tehdä saman tien valmiiksi uusi ihana projekti. Ja uskallan väittää, että tämän ylläolevan villatakin kanssa olisin voinut jopa toteuttaa aikeen, mutta arvatkaa mitä, en löydä tätä lankaa enää mistään koko kaupungista. Novitan Ruskaa, ei missään! Sen siitä saa kun lähden yhden kerän kanssa reteesti liikenteeseen.


Socktober meni jotenkin liian nopeasti ohi, mutta sain sentään parit sukkaparit tehtyä, ettei tarvitse tuntea oloaan ulkopuoliseksi sukkakuuttomaksi.


Tykästyin niin mun omiin Noro-säärystimiin, että tein toisetkin, ihan huvin vuoksi. En tiedä mitä niille tapahtuu, mutta uskon vakaasti, että ne löytävät vielä hyvän jalkaparin.

Sitten vielä lapasia. Tumput, vaikka ovatkin mun nimikkolaji, on jääneet vähän vähälle viime aikoina. Joskus melkeinpä tuntuu, että ihmiset käyttävät vain jotain rukkasia ja tyylihansikkaita eikä lapasia ollenkaan. Mun mielestä lapaset on ainoa oikea varustus. Jos olette samaa mieltä, kivat teille. Ja muutenkin kyllä. Oikein kivat.
Lämmintä marraskuuta.

Lanka Väinämöinen, värit Sirkus ja Syyskuu

Kommentit

  1. Lapaset on parasta - ja niin on sun blogikin:) Keep up the good work! T: fani

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit