Robin-neuleTästä tää tavallaan lähti. Tuosta kirjasta, jonka kesällä ostin ja joka on täynnä mitä hurmaavampia neulemalleja. Eniten tykästyin malliin nimeltä Robin eli Punarinta. Syyskuun paikkeilla yks ihana Anne Tee kävi Jyväskylässä Titityyssä ja osti meille molemmille langat (Isager Spinni), ja aloitettiin urakka yhdessä.

Pari viikkoa sitten, kun olin taas jumissa ensimmäisessa hihassa, päätin, että Tampereen käsityömessuille tämä pitää saada valmiiksi. Eilen illalla se valmistui, pari päivää etuajassa. Tänään testikäytin paitaa (se on meinaan aika karheaa tuo Spinni), että voiko sitä pitää kokonaisen päivän kutittamatta. No voi, mutta kuuma saattaa tulla.


Tämä väri on ongelmallinen kameran suhteen. Se on vähän vaaleanpunainen mutta myös harmaaseen vivahtava, ja riippuu aika lailla valaistuksesta, minkä värinen se oikeastaan on. Katso vaikka kuvista! Ensin vähän vierastin tätä väriä, yleensä valitsen aika raikkaita, mutta jotain kivaa siinä oli ja on edelleenkin kyllä.


Spinni on ohutta lankaa, ja silmukoita oli miljoona, kolmensadan silmukan poimiminen etupaneelin reunasta oli hermojakiristävää, mutta on aika hienoa saada näinkin iso homma suht kunnialla loppuun. Muutamia käsityön jälkiä on näkyvissä, pinnassa näkyy kaikki epätasaisuudet (tai se, jos ei ihan osaa laskea siihen kolmeensataan), mut ei se mittään se.

Tsemppiä kaikille kohtalotovereille! Etenkin Anne Teelle, joka saa omansa ihan ihan kohta valmiiksi. Sit otetaan yhteiskuva. Olen valmis messuille (jee!) kahden yön päästä. 


Kommentit

  1. Oi, siitähän tuli hieno! Omani ei nyt ihan ehdi messuvaatteeksi, mutta samanlainen on tulossa lähiaikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Saattaa olla vähän lämmin messutungoksessa, mutta täytyyhän se toki laittaa... :) Tsemppiä vielä sulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit